Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Kanske...

Publicerad 2010-10-21 08:10:28 i Allmänt,

Tredje kvällen/natten och morgonen som det funkar bättre med Honey. Ärligt talat har jag varit helt slut av hennes jamningar som varit konstant. Har varit rädd att "snart kommer väl grannarna och klagar" snart??
Men nu har hon lugnat sig lite. Hon är pigg och glad om möjligt jäkligt sur för att hon inte får vara på balkongen, inte slicka vatten i badkaret!! Men hon har fontän och jag vill inte att hon ska sitta där ute på balkongen i snålblåst och regn - så är det bara! I förrgår så satt både Galaxy och Honey vid balkongdörren och det var verkligen som Honey sa till Galaxy; " nu får du jama och se om dom öppnar" Hahahahaha! För Honey satt helt tyst och Galaxy satte igång med dom avgrundjamningarna :))))

Idag ska jag åka och köpa nytt njurfoder till Honey för det är slut nu. Och sen ska dom få blöttmat fre, lör, sön. Galaxy har trott att det varit fredag hela veckan för han satt nog redan i tisdags..eller var det igår? och väntade på köksmattan och tittade undrande mot deras skåp i köket.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela