Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Hemma!

Publicerad 2008-06-25 20:58:46 i Allmänt,

Så då var vi hemma igen. Vädret kunde varit bättre men det var okej. Det var sol-skur-sol-skur-sol-skur, men det blåste ganska mycket vilket iof gjorde att det torkade upp ganska fort och katterna kunde gå ut igen.

Honey var lite "tuffare" denna gång, hon verkade gilla småland lite bättre denna gång :)
Vi hade ju resegrinden för ytterdörren, så dörren kunde stå öppen även när katterna valde att vara inne...men liksom förra gången ville Honey bevisa att "den kan jag hoppa över"!!!! men när man kom på henne och sa: "vad gör du?" då hoppade hon in igen - lydig kisse, va? hihihihihi!

Galaxy njööööööt i fulla drag, det är såååå ljuvligt att se så man blir tårögd. Jag kan ta hur många såna "ligga-och-mysa" - bilder som helst. Det går inte riktigt igenom kameran HUR mysigt det verkligen ser ut.

Min bror m familj (dom bor i Eksjö) kom förbi till stugan. Och en sak ska kanske tilläggas att hans sambo är allergisk mot katter!!!! men vi träffades tre ggr och hon fick ingen reaktion :) Hon får annars klåda i hals sen hosta och sen svullnar hon igen i hals *gulp* Hon satt iof med fönstret/dörren öppen och katterna i annat rum, så det var ju skönt att inget hände så att säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela