Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Så här ser det ut...

Publicerad 2009-04-25 21:45:20 i Allmänt,

Nu håller precis pojkarna att lägga sig efter Robinson.
Och Galaxy kryper upp i sin lilla, lilla korg :)  Han är nästan för stor för den, och vi har större korgar men han gillar denna!
Galaxy i husse J´s rum

Balkongbordet....

Publicerad 2009-04-25 15:44:17 i Allmänt,

När husse lyfte fram balkongbordet fr förrådet, så var det en viss liten herre som var snabb att hoppa upp på det!!!
Innan vi ens hade fått ut det på balkongen. För övrigt så tycker katterna att det blåser för mycket i pälsen på balkongen idag, även om det nu är ganska varmt.

Igårkväll...

Publicerad 2009-04-25 09:08:33 i Allmänt,

Nej, husse glömde inte fredagsgott!! hihihi! Kolla in Galaxy :)
(Och för den observanta...ja, det är chips till matte och husse på bänken)

Det har växt...

Publicerad 2009-04-25 08:58:50 i Allmänt,

Gräset har växt så nu smaskar katterna varje dag...och sen spyr dom!!! Den riktiga värmen har ju inte kommit än, men idag verkar det ju otroligt lovande :) Vi har +12 grader nu på morgonen. Galaxy älskar ju att ligga i solstolarna i solen, men det gör han inte...än!

Barnen har flyttat in katternas korgar i sina rum ( en i N´s och en i J´s) och vill att katterna ska sova med dom. Och Galaxy gör ju ingen besviken, så han sover i sin lilla, lilla korg i J´s rum. Men Honey...har denna vecka nåt slags maraton i att hålla sig vaken heeeela nätterna *puh* Och håller också gärna sin lättväckta matte vaken! Det är som när man ammade barnen, vaknar var och varannan timme. Och hon går gärna runt och "skriker" också.
Får kanske ta ut henne i sele i solen idag, så hon blir riktigt trött ikväll (efter äventyret?)....

Honey måste stå på krukans kant för att nå..hihi, gulligt, va?

Kattvakt...

Publicerad 2009-04-20 11:31:40 i Allmänt,

Vår granne kom precis och plingade på. Dom ska åka bort över natten, så vi ska kolla till deras 2 husisar. Katterna kommer från Södertälje Katthem och är syskon, Kalle & Kajsa.
Om dom inte är fööör rädda ikväll, kanske vi kan få nåt kort på dom.

Det börjar växa...

Publicerad 2009-04-20 10:36:20 i Allmänt,

Joo, nu är gräset på väg upp :) Till katternas stora glädje! Brukar ställa ut krukan under dagarna, gärna lite i solen (om det är nån!) Och idag fick Honey syn på att liiite gräs kommit upp och ville genast provsmaka.

I väntan på solen..

Publicerad 2009-04-15 09:03:36 i Allmänt,

Ingen vårsol att tala om..krukan med "gräset" står under elementet i vardagsrummet. Kanske var vi liiite tidiga att så? Men det var ju såå härligt för några dar sedan. Husse J var så orolig att det skulle börja regna, så han lyfte in både lilla rosa huset och tältet! Så nu ser det ut så här hos oss, innanför balkongdörren:

Våra hus....

Publicerad 2009-04-13 14:05:32 i Allmänt,

Idag är det inte fullt så blåsigt på vår balkong. Så vi har kammat katterna...ojojoj, vad dom fäller!!! Sen har vi suttit i balkongstolarna och njutit. Katterna har legat i sitt hus. Galaxy låg där först, så då tog vi även ut RC - tältet, så fick Honey oxå nånstans och krypa in :)

Dag 1

Publicerad 2009-04-12 13:18:05 i Allmänt,

Nu har gröna mattan på balkongen åkt fram! Men plantorna få nog vänta liiite. Ska försöka få tag i nytt balkongtyg i år...
Några varma vårdagar har det ju varit nu, hoppas det kan hålla i sig. Idag sådde vi ialla fall vårt kattgräs :)
Men vi tar nog in krukan på nätterna i början (det gjorde vi förra året också).
"Så snaaaart Galaxy, är gräset klart!!"  Lillhusse J hade nämligen sett Galaxy stå och glo ner i dom tomma jordiga krukorna på balkongen imorse och riktigt sett ut som han  tänkte; " Var sjutton är mitt gräs?"  *Fniss*
Så det var bara att ta fram jorden och fröna ;)

Idag bar det iväg...

Publicerad 2009-04-03 17:45:45 i Allmänt,

Idag var det dags för Galaxys årliga vaccination! Då Animalen i Södertälje är stängt tills vidare , fick vi åka till Trosa där dom har en filial.  Galaxy skötte sig exemplariskt :)
Han fick både kattsnuva och kattpest vaccination denna gång men i en spruta! Jag skulle ju haft kameran med och fotat men glömde kameran i all hast. Liite tandsten hade han, men inget dom gjorde nåt åt nu. Dom tyckte vi skulle borsta hans tänder!!!!! Nån som gör det på sin katt?? "Är han så här snäll borde det ju inte vara några problem"
Medans matte betalade gick husse M och Galaxy ut i solen - sköööönt! Man riktigt såg hur Galaxy njöt.
Som "vanligt" hörde man folk som kikade in i buren säga: Ååååhh, vilken vacker katt!! *stolt*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela