Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Joo, jag kan!

Publicerad 2010-10-28 09:03:47 i Allmänt,

Om man hör talgoxar kvittra HÖGT och flyga irriterande nära fönstret och sätta sig på vår balkong - DÅ bara måste man hoppa upp på köksbordet för att se bättre!!! Fast matte är hemma och ser, ops!
Jo, han kan han med!

Mmm....

Publicerad 2010-10-21 17:34:31 i Allmänt,

Idag åt matte en tonfisk sallad, det luktade sååååååå gott! Jag fick slicka hennes skål med lite tonfiskrester i:

Kanske...

Publicerad 2010-10-21 08:10:28 i Allmänt,

Tredje kvällen/natten och morgonen som det funkar bättre med Honey. Ärligt talat har jag varit helt slut av hennes jamningar som varit konstant. Har varit rädd att "snart kommer väl grannarna och klagar" snart??
Men nu har hon lugnat sig lite. Hon är pigg och glad om möjligt jäkligt sur för att hon inte får vara på balkongen, inte slicka vatten i badkaret!! Men hon har fontän och jag vill inte att hon ska sitta där ute på balkongen i snålblåst och regn - så är det bara! I förrgår så satt både Galaxy och Honey vid balkongdörren och det var verkligen som Honey sa till Galaxy; " nu får du jama och se om dom öppnar" Hahahahaha! För Honey satt helt tyst och Galaxy satte igång med dom avgrundjamningarna :))))

Idag ska jag åka och köpa nytt njurfoder till Honey för det är slut nu. Och sen ska dom få blöttmat fre, lör, sön. Galaxy har trott att det varit fredag hela veckan för han satt nog redan i tisdags..eller var det igår? och väntade på köksmattan och tittade undrande mot deras skåp i köket.

 

Galaxy...

Publicerad 2010-10-16 19:04:38 i Allmänt,

Förra lördagen passade vi min systers tre barn, när hon var tvungen att jobba extra. Hennes son I tyckte att Galaxy hade en tjock och gosig päls jämfört med deras huskatter.

Tröööött...

Publicerad 2010-10-04 09:48:25 i Allmänt,

Känns som man har liten bebis med nattvak igen...
Men det är bara Honey! Hon har kommit in i nån höstdepression, tror jag?!
Hon jamar, jamar, jamar, jamar, jamar, jamar - puh! Hon går runt och "skriker" hela kvällarna och nätterna. 
Hon har fått dille på att krafsa bort brunnslocket under badkaret, vi har lagt en golvskrapa på, men det hindrar inte lilla fröken. Och står och krafsar på fönstret upp i vårt sovrum (fransk balkong, där vi inte ens brukar ha öppet). Igår kväll jamade hon tills kl var 23.30 och sen börjarde hon vid 6.00 igen. Hon har liksom inte ro att lägga sig, går bara runt, runt, runt. Hon tom drog igång Galaxy igår kväll, så han oxå började! Så irriterande men då kunde vi inte mer än att garva uppe i vår säng :) Guuud, vad är det som händer? Mars -katter joo, men oktober-katter???
NU sover hon dock! Kanske ska passa på lite jag med...börjar jobba senare idag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela