Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Ny foderburk!

Publicerad 2008-06-27 09:47:30 i Allmänt,

En lokal liten butik här i stan har fått in ett fint litet sortiment av skålar, foderburkar till hund/katt/smådjur.
Små skålar som det står "cat / dog" på och foderburkar i några olika storlekar som det står "cat /dog / pet food" på. Alla i lite sådär "vaniljton" m grå text på.
Igår "slog" jag till på en "cat food"  då vi har olika foder nu när Honey äter njurfoder.

Hemma!

Publicerad 2008-06-25 20:58:46 i Allmänt,

Så då var vi hemma igen. Vädret kunde varit bättre men det var okej. Det var sol-skur-sol-skur-sol-skur, men det blåste ganska mycket vilket iof gjorde att det torkade upp ganska fort och katterna kunde gå ut igen.

Honey var lite "tuffare" denna gång, hon verkade gilla småland lite bättre denna gång :)
Vi hade ju resegrinden för ytterdörren, så dörren kunde stå öppen även när katterna valde att vara inne...men liksom förra gången ville Honey bevisa att "den kan jag hoppa över"!!!! men när man kom på henne och sa: "vad gör du?" då hoppade hon in igen - lydig kisse, va? hihihihihi!

Galaxy njööööööt i fulla drag, det är såååå ljuvligt att se så man blir tårögd. Jag kan ta hur många såna "ligga-och-mysa" - bilder som helst. Det går inte riktigt igenom kameran HUR mysigt det verkligen ser ut.

Min bror m familj (dom bor i Eksjö) kom förbi till stugan. Och en sak ska kanske tilläggas att hans sambo är allergisk mot katter!!!! men vi träffades tre ggr och hon fick ingen reaktion :) Hon får annars klåda i hals sen hosta och sen svullnar hon igen i hals *gulp* Hon satt iof med fönstret/dörren öppen och katterna i annat rum, så det var ju skönt att inget hände så att säga.

Nu åker vi...

Publicerad 2008-06-19 08:49:29 i Allmänt,

Allt packat, katterna har fått fästingmedel på sig. Så nu åker vi till Småland och "firar" midsommar. Bara vädret är som nu här hemma..17 grader, uppehåll och liite sol oxå :)
Trevlig midsommar!

Superkelig...

Publicerad 2008-06-15 16:55:13 i Allmänt,

Galaxy är ju som sagt gärna med överallt men är väl inte så överdrivet kelig precis. Men NU, han vill bli klappad, han jamar, han går sick-sack mellan våra ben (kanske har en framtid inom agility, Marie??) , stryker sig mot våra ben, tror allt allt vi RÖR i köket är till honom...hihihihi! Supersocial!! Jag tänker bara en sak när jag ser honom..hihi - katten Gustaf.
Så idag när grabbarna skulle åka till farfar (jag jobbade), så fick Galaxy följa med till trädgården :) Han älskar ju som bekant att vara ute i koppel och är så lätthanterlig. Honey fick vara hemma, hon är i ärlighetens namn inte sååå förtjust att vara ute. Denna vecka är det fästingmedel PÅ, då vi åker till Småland över midsommar. Hoppas på skapligt väder så katterna (och vi oxå för den delen) kan vara ute.

Myskatterna..

Publicerad 2008-06-05 20:54:33 i Allmänt,

Så här brukar det se ut på kvällarna när barnen ska lägga sig :)
Galaxy brukar alltid ligga kvar tills barnen somnat innan han kommer ner. Galaxy ligger vanligtvis hos lillhusse J, men just denna kväll låg han hos lillhusse N. Och så lyckades vi ta ett kort just ikväll:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela