Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Semester....

Publicerad 2010-07-23 19:54:14 i Allmänt,

Sommaren lunkar på både för oss och katterna. Vi har semester och vi har redan hunnit vara en 1 vecka nere i stugan. Det är livet, tycker katterna. Man riktigt ser hur dom njuter och det är så härligt att se :).
Jag har annars inte riktigt lusten att blogga, så vi får se om bloggen stängs ner efter sommaren och att jag då kommer uppdatera mina uppfödare med mer traditionellt mail och bilder ;) Vi får se....
Håll tillgodo med några vanliga mysbilder fr stugan.

Första stoppet utanför Cloettas chokladfabrik, här var det vaaaaarmt!Matte fick stryka kallt vatten över våra nosar.Fin profilbild på Honey!Galaxy!Trodde nästan Honey skulle hoppa i vattnet...jag stod beredd m kameranGalaxy sökte skugga under en trädgårdsstol.

Skönaste bilden EVER!

 

Lagom...

Publicerad 2010-07-04 09:16:41 i Allmänt,

Så här på morgon tycker Galaxy att det är alldeles lagom temperatur för att ta sig en liten siesta på balkongen. Morgondis och ingen sol på balkongen än. Det ser såååååå skönt ut. Sen under dagen ligger han mest inne, för att sen ge sig ut i solnedgången igen :)  Men jag tror han längtar att känna gräs under tassarna...? Men snart har vi semester, så då får vi se vad det blir.
Honey är ju klart mer ut-in-ut-in-ut-in-ut-in, hon vill gärna vara med oss och ligga i knä och prata. Hon hänger med ut i solen bara vi sitter där. Gillar att dricka vatten i den stoooora skålen som vi har på balkongen. Äter gräs ur krukan stående på bakbenen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela