Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Fast det är kallt...

Publicerad 2007-09-29 19:07:12 i Allmänt,

"Jag (Honey) måste ut på balkongen, varje morgon!!! När alla gått upp på morgonen och börja duka fram frukost, då vill jag ut. Matte säger att det är föööör kallt, men jag har ju päls liksom! Våran "gräsmatta" har husse plockat in för hösten/vintern nu, men det hindrar inte mig. Galaxy vill inte ut nu när inte "gräsmattan" är där. Men jag gillar och spana på skator och kolla på folk..."
image29

Ganska bra??

Publicerad 2007-09-22 19:32:47 i Allmänt,

Vår kamera är inte bra på att ta i vanlig rumsbelysning med blixt och stänger man av blixten så blir det suddiga bilder..*suck*
Men här ställde jag kameran på golvet...och fick denna ganska fina bild på Honey?!
image28

Åh, tack matte!

Publicerad 2007-09-22 19:28:37 i Allmänt,

" Vår mormor har varit på besök. Då bäddade matte till henne i datarummet där vi har vår gästsäng.
Men vi trodde det var till oss :) som matte bäddat...ååååhhh, vad skönt! "
image27
(Jaa, jag vet..blänkade ögon! Tyvärr! Ha överseende)

Är jag sjuk??

Publicerad 2007-09-17 18:49:14 i Allmänt,

" Idag åkte matte med mig (Honey) till veterinären. När vi kom dit fyllde receptionisten i vaccinationsstämpel på min stamtavla.
 Sen skulle matte betala, då tog dom för mycket betalt (tyckte min mormor som oxå var med). Då börjar hon kika närmare på stämpeln, stamtavlan och priset och säger plötsligt: oj, nej det är ju hund vaccinering!!! *GULP* Fick stryka och fibbla på stamtavlan...matte var inte glad.

Sen kom vi in på ett rum, då blev jag rädd och kikade på matte med undrande ögon, är jag sjuk??! Men jag skulle visst bara få en spruta så man _inte_ blir sjuk????!

Där sa djurvårdaren att jag var jättefin och hade jättelånga morrhår, sen kom det in en till djurvårdare till som oxå sa att jag var fiiiin, sen stack dom mig!! Jag blev så överraskad av sticket att jag ryckte till så sprutan lossnade från kanylen!!

Men så var jag plötsligt klar :)
Matte vägde mig och jag vägde precis 3,4kg fortfarande.

Nu undrar matte mest över att det inte vad hundvaccin dom gav mig...."

Skönhetssalong...

Publicerad 2007-09-15 08:57:47 i Allmänt,

" Idag har matte kammat Galaxy och lillhusse J kammade mig :) Jag älskaaaaaar att bli ompysslad.
Galaxy däremot, han bara smiter..så han får bli kammad uppe på strykbrädan. Han har suuupermycket och tjock päls, jämfört med mig. Men jag börjar faktiskt få en liten krage! Och vet ni mer då...grabbarna gör filtbollar av vår päls!
Sist när barnens kusiner var här gick dom och samlade päls från våra klätterträd, för dom ville oxå ha birmafiltbollar!!! "
image26

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela