Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Årlig.....

Publicerad 2013-03-28 14:12:00 i Allmänt,

Idag har vi varit på Animalen för Galaxys vaccination. Gick så fint i bilen, inte ett knyst sa han. Han har alltid gillat att åka bil - no probs!
Han var ovanligt lugn på kliniken oxå, låg så stilla på undersökningsbordet, ingen snabb andhämtning ( av stress) . Men sen när sprutan skulle tas......då surna han till gammelgubben :) Han morrade och eldade upp sig. Klart missnöjd! Men sprutan blev tagen :) Och hjärtat lät fint och ingen tandsten anmärkte hon på ( tog ju bort förra året) Han vägde 4,3 kg. Han har gått ner sig lite efter att Honey gick bort :( Veterinären tipsade om seniorfoder med lite mer energi i, ska prova.
Lägger in en del bilder på Galaxy på min instagram, så om nån vill följa mig där så heter jag "Galhon"
Nu har vi börjat kunna sitta på vår inglasade balkong på soliga dagar, ska nog fixa lite därute snaaaaart..... Galaxy är spekulant på ljungen, får nog så gräs till honom inom kort.

Vi lever....

Publicerad 2013-03-18 12:01:25 i Allmänt,

Joorå, men det händer väl inte så överdrivet mycket :/
Igår hade vi min syster med familj här på besök. Och med sig hade hon sin......HUND!
Ioch med att Galaxy låg och sov när dom kom, så stängde jag sovrumsdörren så han inte skulle bli helt superöverraskad av det kom en hund. Efter ett tag ville dock han ut från sovrummet......
Med hunden liggandes på köksmattan smög sig Galaxy ut och FRAM till hunden, luktade nos mot nos (jag var inte tillräckligt snabb med kameran) Hunden är för övrigt van med katter och är lydig, och gör inga utfall! Good, good :)
Så summa summarum gick det rätt ok även om Galaxy såklart var avvaktande och fundersam. Men fräste inte eller nåt sådant.
Kanske, kanske ska vi passa denna hund i maj (1 vecka) men då ska vi ha den på prov nån helg innan. Vi får se......

(Bild lånad från Kennel Prius)Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela