Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Denna....

Publicerad 2012-04-17 22:34:22 i Allmänt,

fina emaljskylt beställde jag för nån månad sen och i fredags fick jag den på posten :)Sig själv....

Publicerad 2012-04-15 20:48:18 i Allmänt,

Nu är Galaxy sig själv :) Det tog 2 dagar som sist han var sövd. Har gett Canicur då han var så lös i magen och det verkar ha hjälpt. Han knaprar torrfoder och sover som vanligt (avslappanat och djupt, rofyllt)

Narkossköterkskan ringde hem i fredags (!!!) och frågade hur det var med honom?! Vet inte om det är någon ny rutin dom har men det kändes engagerat och trevligt ialla fall. Hon skulle anteckna i hans journal att han reagerar på detta sätt vid narkos. Hon hade ändå gett betydligt mindre lugnande än "normalt" fören katt i hans storlek. o, 25 (mg el ml?) istället för 1, 25 (mg el ml) vill jag minnas att hon sa.......Men han blev heeeelt utslagen av det. Han var bara sövd i 15 min, sen väckte dom honom.

Men nu är allt bra! :)

Status....

Publicerad 2012-04-13 11:02:15 i Allmänt,

Lite "skum" är Galaxy allt fortfarande. Verkar lite olustig. Han har varit på lådan både inatt och nu på morgonen. Idag har han diarré :(  Han vill just inte äta torrfoder, hänger/ligger vid vattenskålen. gömmer sig under vår säng, bakom påskriset. Oh boy...nu bajar han igen ...got to go!!!!

EDIT; Mm...det var så här jag visste att han skulle bli av narkosen. Men nu sover han ialla fall på min säng. ska passa på att sticka ut en stund så han får lugn och ro.Han har just inte sovit så mycket sen igår. Vill inte komma till ro. Är rätt lättstressad nu, bara jag öppnar en garderobsdörr så tror han jag ska ta fram buren. Det brukar ordna sig inom ett par dar.

Tänder....

Publicerad 2012-04-12 18:22:33 i Allmänt,

Idag har Galaxy varit hos tandläkaren. Första gången han tagit tandsten på 7 år (trodde han gjort det förrut en gång men det visade sig att det inte stämde) Däremot har han varit sövd när han kastrerades och när han hade en knöl på svansen. Allt har gått bra. Dom gav honom låg dos av lugnande och narkos, då han reagerat starkt på det förrut. Han verkar ok nu men lite kymig kanske? Ligger under sängen och trycker. Han har inte ätit på 24 tim så jag gav honom faktiskt liiite mat, det åt han upp. Skönt att vara ledig imorgon oxå, så man har koll på honom.
Hoppas det dröjer minst 7 år till innan han behöver ta tandsten igen :)

Tack Gullvi för råd igår via mail.

EDIT; Ah! Han tog tandsten samtidigt som han han var sövd för knölen på svansen enl veterinären.

Yeeees!....

Publicerad 2012-04-07 09:34:54 i Allmänt,

Galaxy har fått sitt påskägg :) Här är han ivrig att få smaka det som lillhusse lägger upp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela