Välkommen hit

Galaxy & Honey´s tassavtryck

Om, om igen....

Publicerad 2011-11-26 21:12:08 i Allmänt,

Idag har jag jobbat, när jag kom hem var det kiss i sängen igen. Så denna gång bar det av till Södra Djursjukhuset....där hon nu är inlagd! Nåt är ju inte bra :( Dom ska ta lite nya prover och se om det är nåt som går och behandla. Eller om bakterierna har fått fäste igen efter penicillinkuren slut? Vi vet mer imorgon. Blä, detta är inte kul för oss eller Honey. Så jobbigt när djuren är sjuka. Jag blir orolig, rädd, ledsen - usch!

Neeeej....

Publicerad 2011-11-23 20:39:37 i Allmänt,

Sista pencillindagen i måndags (och då gav jag henne en extra tablett, skulle bara ätit i 9 dar) MEN nu kissade hon precis i sängen igeeeen :( Detta går inte! Odlingen som gjordes förra måndagen visade ingen tillväxt=bra! Hon är mager som en räka, väger bara 2 kg och man känner varenda kota i ryggraden. Puh, puh, detta är inte roligt nånstans. Och med maken som är i Argentina så drar jag redan ett tungt lass *ledsen*

Inlagd.....

Publicerad 2011-11-14 20:36:26 i Allmänt,

Idag har Honey, min lilla prinsessa varit inlagd över dagen med dropp och nån annan magkatarrsmedicin intravenöst. Värderna på bakterierna har gått ner!!! Bra, bra kanske medicinen börja ta? Dom har skickat kiss på odling idag, få se om det ska sättas in annan antibiotika. Jag bara gråter och gråter, finns ingen hejd!! Är så orolig. Och tröööött!! Ioch med att Honey skriker/klagar om nätterna. Snälla, snälla låt det vända till det bättre nu. Borstade henne nu ikväll när hon kom hem och det verkade hon njuta av :) Ville inte ha blötmat men drack vatten ialla fall. Veterinären föreslog att jag ska ge henne feromoner - Zylkéne. Om hon blvit orolig iochmed flytten. Nån som har erfarenhet av detta? Jag är kluven.

Blääää.....

Publicerad 2011-11-13 19:32:44 i Allmänt,

Blää, blää...just nu känns det inte roligt! Idag på andra penicillindagen kissade Honey igeeen i en säng :( Jobbigt när man inte har egen tvättmaskin och kan kasta in tvätten, utan att det nu ska ligga i 2 dar. Och naturligtvis att hon inte mår bra. Måste ringa veterinären imorgon igen, borde ju vända snaaart?

En dag.....

Publicerad 2011-11-11 18:19:59 i Allmänt,

Dagen idag började med att Honey kissade i lillhusse J´s säng :( Då bestämde jag mig för att ringa veterinären.Då hon också skrikit/klagat under ett par veckors tid. Så idag har Honey legat inne med dropp. Dom har också tagit blod och urinprov. Jag började såklart tjuta vid inskrivningen :/ Hämtade henne sedan vid 16.30 och fick en rätt "dålig" utskrivningsveterinär (som jag nästan trodde var sköterska bara?!!) Hon verkade inte insatt i "ärendet". Måste nog ringa på måndag igen och prata med han som skrev in henne. Hon pratade väldigt veterinärspråk, så jag förstod inte så mycket om jag ska vara ärlig. Men jag tror hon hade urinvägsinfektion(?), blod och bakterier i urinen. Hon ska nu få penicillin, med början imorgon. *hoppas, hoppas* det vänder snart och att hon blir frisk snabbt. Nu ska Honey få lite god blötmat som jag köpte hos veterinären. Joo...hihi Galaxy är livrädd för Honey och undrar om det veeeerligen är hon :D

Fontän....

Publicerad 2011-11-06 09:04:15 i Allmänt,

Oh my...Honey måste fått nån "flyttpsykos" ??? Hon har jamat, jamat och jamat nätterna igenom. Känns som man har småbarn igen, inte sovit mer än ett par timmar. Vet inte om det är för hon har ont, inte är kry, ledsen, inte gillar flytten?? Vi lockar, ropar, klappar men hon vill inte lägga sig.

Men nu plockade vi fram fontänen igår kväll.. Och ( vågar knappt säga det) hon verkar liite nöjdare :) Hon har druckit och även varit och knaprat mat inatt. Och framför allt varit helt tyst!!
Hoppas det " bara" var det :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela